Hotell i Smögen (Västra Götalands Län, Sverige)

 1. 1 448 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
  1 668 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
  1 004 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 2. 1 662 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 3. 3 176 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 4. 2 752 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 5. 1 996 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
  1 338 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 6. 2 061 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 7. Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Hotell i Smögen

Hitta fantastiska billiga hotell i Smögen i Sverige. Sök och jämför priser från boendeerbjudanden för att hitta de bästa priserna på trivago

 • Omfattande hotellsök för Smögen online
 • Hitta ett billigt hotell i Smögen!
 • Boka till det ideala priset!

Bland våra populäraste Hotels i Smögen

  3 752 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 • 1 993 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 • 2 293 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • 1 447 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet

SMÖGEN

Smögen är en populär turistort och en mycket vacker ö belägen i Västra Götalands län. Hit tar man sig enkelt via Smögenbron eller om man hellre föredrar att resa med färja från Kungshamn. Hamnen är en av de mest besökta i hela Norden. På denna plats finner du en rad olika hotell i olika prisklasser, och aktiviteter och evenemang för både den stora och lilla plånboken. Ett riktigt sommarparadis som passar utmärkt både för familjesemestern, en kärleksweekend eller för kompisgänget.

Smögenbryggan

Ön är mest känd för sin långa träbrygga med namnet Smögenbryggan, som ligger längst södersidan av Smögens gamla fiskehamn. Här samlas många turister under sommarmånaderna för att njuta av havsutsikten på de många uteserveringarna och för att strosa runt i butikerna. Här kan du såklart njuta av lokala läckerheter så som Smökenräkor, hummer eller krabba. Vill du ha något annat än vad havet har att bjuda på finns det också, restaurangerna här har ett brett utbud och du kan även hitta hamburgare, nachos, olika sallader och mycket annat.

In mot småtimmarna höjs pulsen på bryggan då de många nattklubbarna slår upp portarna. På The Seaclub hittar du det hetaste dansgolvet med landets främsta DJ´s. På Skepparn erbjuds fest alla dagar i veckan och här kan den sportintresserade också se sommarens matcher på storbildskärm. På Smuga är det lite lugnare tempo för den som önskar det. Här hittar du en traditonell pubmeny tillsammans med livemusik varje kväll. Så, på Smögenbryggan finns verkligen något för varje klientel! Är du shoppingsugen kan även det behovet stillas här. Gillar du seglarmodet så kommer du definitivt att hitta något i din stil. Du kan även fynda heminredning till billiga priser i butiken Smögen Outlet. Vill du ha nära till allt detta finns ett bra utbud av både hotell och vandrarhem att välja emellan.

Spa

Se till att skämma bort dig själv med en spaweekend nära havet. På Smögens Hafvsbad kan du uppleva Havsbadets tvagningsritual som helt enkelt handlar om att tvätta sig ren på gammaldags vis, fast med moderna produkter. Koppla av i poolen, jacuzzin eller såklart i det riktiga havet om du önskar. Hotellet erbjuder även många olika spabehandlingar. Det finns även speciella behandlingar för gravida och för barn. Du kan även välja mellan olika spapaket som morgonspa, aftonspa eller spa hela dagen. Havsbadet erbjuder även en enastående utsikt över havet och klipporna som du ser bäst från restaurangen, där hittar du en meny av lokalproducerade råvaror. Ett tips är deras skaldjursplatå.

Aktiviteter

Havet erbjuder en hel del aktiviteter för den som önskar. Längst ut på Kleven, söder om Smögenbryggan, kan du hyra kajak för att själv utforska miljön, eller varför inte lära dig att dyka? Från Smögenbryggan kan du också boka turer med ribbåt, hummerfiske eller en familjefisketur. Med båten Soten kan du följa med på skärgårdsturer med olika teman, kom sälarna riktigt nära på sälsafari, eller upptäck livet under vattnet med undervattensafari. Du kan även själv boka båten för t.ex. fest, dop eller vigsel. Smögen Aquaevent erbjuder dig att prova på olika vattensporter så som vattenskoter eller flyboard. Via Aquaevent kan du även hyra segway, antingen bara tio minuter för att prova på hur det känns, eller upp till en hel dag om du vill ta en lite längre åktur.

När du ändå är på västkusten så kan det vara kul att ta tillfället i akt och prova på riktigt hummerfiske. Du får åka med på fiskebåten och vara med och dra upp burarna och hjälpa till att sortera ur sjöstjärnor och fiskar som kommit fel, mäta humrarna för att se att de är tillräckligt stora för att behålla och lägger du på Hummersupen så väntar också sedan en middag i sjöbodslokalen där såklart hummern står på menyn.

Det finns alltså massor av aktiviteter att välja mellan för den som vill vara aktiv. Är du den som hellre ligger på en klipphäll och solar och då och då kastar dig i vattnet så har du ju också kommit helt rätt. Bäst bad sägs det vara på Hållö. Marmorbassängen som ligger på öns västra sida har en grönskimrande sandbotten, och har blivit mycket populär bland besökarna. Vill du ha lite mer lugn och ro när du solar och badar kan du söka dig till öns södra delar.

Inte allt för långt ifrån Smögen ligger Nordens Ark. Detta är ingen vanlig djurpark, utan här får du uppleva ditt favoritdjur på så nära håll det bara går. Se till att i förhand boka in “Mäktigt Möte”. Där får ditt sällskap uppleva en timmes guidat möte med just det djuret ni har valt. Närmare än så kommer ni inte att komma. Det finns även andra spännande turer att boka. Så kolla in Nordens Ark i god tid för att boka det som passar er.

För den golfintresserade är du välkommen till Sotenäs Golfklubb, här erbjuds en 9-hålsbana och en 18-hålsbana. Här finns också en året-runt-studio, för den som vill öva på slagen oavsett väder.

Smögen Whiskey

Smögen Whiskey grundades med ett syfte att etablera ett bränneri för småskalig produktion av en riktig maltwhiskey från västkusten i Bohuslän. Är du intresserad av whiskeyskola kan du höra av dig direkt till Smögen Whiskey och du kan även besöka dem. Är ni ett större sällskap är det dock en god idé att föranmäla sig. Vill du engagera dig ordentligt och vara med och skapa din egen variation av Smögen Whiskey? Då kan du reservera ett eget fat som du kan besöka och tillslut sen såklart få en del av.

Our top-rated cheap hotels in Smögen

 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Vanliga frågor om Smögen