Hotell i Malmö (Skåne län, Sverige)

 1. 1 082 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
  1 281 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
  760 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
  989 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
  914 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 2. 1 077 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 3. 959 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
  907 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 4. 961 kr per natt
  Förväntat pris för:aug. 2024
  998 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024

Hotell i Malmö

Hitta fantastiska billiga hotell i Malmö i Sverige. Sök och jämför priser från boendeerbjudanden för att hitta de bästa priserna på trivago

 • Omfattande hotellsök för Malmö online
 • Hitta ett billigt hotell i Malmö!
 • Boka till det ideala priset!

Bland våra populäraste Hotels i Malmö

 • 1 518 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
  943 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 • 935 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 • 1 156 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 • 788 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
  1 136 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 • 777 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024

Mångfalden, Möten och Möjligheter

I den vackra kuststaden Malmö får du en perfekt kombination av den höga stadspulsen och lugnet från de lummiga parkerna. Sveriges tredje största stad erbjuder aktiviteter och sevärdigheter året runt och här finns något för alla. Här finns det gott om lägenhetshotell och vanliga hotell att välja mellan i olika prisklasser. Ett ypperligt alternativ är Grand Hotel Garden. Du kan också enkelt åka över till Köpenhamn för att fortsätta din semester, eller kanske bara för ett besök över dagen. Öresundståget går ofta och tar endast 35 minuter.

Parkhäng i Malmö

Malmö har många gånger kallats för parkernas stad, och ett besök i en av de många parkerna är ju både ett skönt sätt att njuta av semestern men också ett billigt alternativ för semesterkassan. Ett fint exempel är Folkets park, centralt, välbesökt och charmigt med stora gröna områden där du kan njuta av picknick och kubbspel. Här finns också en stor lekpark som blivit mycket populär bland barnen, och precis intill ligger en stor plaskdam där de kan svalka sig. Förutom det bjuder även parken på Malmös bästa klubbscen, äventyrsgolf, dansbana och mysiga uteserveringar. Under hela året anordnas också olika loppisar, och på vintern kan du åka skridskor på parkens isbana som är vackert ljussatt. Malmös största park heter Pildammsparken, här kan du bland annat besöka Margarethapaviljongen för att skåda den vackra blomstrande trädgården eller njuta av en god kopp kaffe på fiket.

Sommar i Malmö

Besöker du Malmö på sommaren? Då finns den perfekta sol och bad-bryggan centralt i Västra Hamnen. 75 meter långt soldäck för dig som vill ligga och koppla av i solen, och beacvollyboll och utegym för dig som vill upp och röra på dig emellanåt.

Lilla torg är en mysig plats mitt i staden där du kan äta och dricka gott. På sommaren bjuder torget på härliga uteserveringar och här kan du starta din utekväll då många av Malmös klubbar ligger i närheten.

Inomhusaktiviteter

En regnig dag är ett tips att besöka Malmös chokladfabrik. Här kan du dels boka en guidad tur i museet eller choklad och pralinprovning. Du kan självklart också bara besöka fabrikens café och butik för att köpa hem lyxiga praliner eller dricka den hemgjorda varma chokladen. Är du mer sugen på shopping så kan du ta en tur till ett av Nordens största köpcentrum, Emporia. Det ligger bara några minuter med tåg från centralstationen och här hittar du allt inom det senaste modet.

Fem minuters gång från centralstationen ligger Moderna museet i Malmö. Här kan du se olika utställningar med eller utan guide, besöka familjeverkstad där du och ditt sällskap själva får skapa, handla en present eller något till dig själv i butiken, eller ta en lunch i museets restaurang. Museet har öppet från tisdag till söndag, året runt.

Gillar du öl så är ett tips att besöka Malmö Brygghus som har fått många goda omdömen. Här kan du boka en guidad tur på bryggverket av kunnig personal som tar dig igenom historien bakom byggnaden och såklart i konsten att brygga öl. Det hela avslutas med provsmakning. Här håller även puben öppet för gäster som bara vill njuta av att dricka den lokalt producerade ölen.

SPA i Malmö

Glöm inte att semestern också är en tid för att varva ner. På spa-anläggningen Sinnesro i Malmö kan du välja mellan ett 50-tal olika behandlingar. De har också olika erbjudanden varje månad med generösa rabatter på allt från massage till vaxning och inträde till poolområdet, så kolla in i förväg vad de erbjuder för rabatter när just du är på besök.

På Ribersborgs Kallbadhus kan du boka alla klassiska behandlingar så som massage och fotvård, du kan även bada i de två stora utomhusbassängerna, och vill du basta kan du välja mellan vedeldad bastu, torrbastu eller fuktbastu. På vintern erbjuds även vinterbad för den modige.

Nattlivet

Malmöborna vet hur man festar och här finns många nattklubbar för alla smaker. På sommaren förvandlas Lilla Torg till en enda stor förfest, och är du här över nyår anordnar de flesta stora nattklubbar nyårsfest. Etage, som ligger centralt på Stortorget, har ett garanterat dansgolv och flera barer på hela tre våningar. Men den största nattklubben är ändå Swing Inn Nightclub som erbjuder 5 olika dansgolv med olika teman, du har schlagerloungen, RNB-golvet, kareokebaren, vinylbaren och det klassiska Swing Inn golvet som spelar dagens hits på sommaren. En lite lugnare loungebar ligger mellan Stortorget och Lilla Torg med namnet ”Centiliter & Gram”. Här finns en utebar som är öppen året runt, högklassiga drinkar och dessutom fri entré.

Turning Torso

Turning Torso är Nordens högsta skyskrapa med sina 190,4 meter. Byggnaden är ritad av arkitekten Santiago Calatrava, en konstruktion som bygger på 9 kuber som vrider sig mot vattnet. Vid tornet finns också en av Europas största skejtanläggnignar, där du även kan prova på att klättra i den närliggande Boulderparken.

Vidare mot Köpenhamn

Malmö ligger som nämnt inte alls långt ifrån Köpenhamn. På bara 35 min befinner du dig utanför Sveriges gränser i Köpenhamn som är en väldigt vacker och mysig huvudstad med många fina uteserveringar att njuta av på sommaren. Shoppingen är magisk och gillar du second hand så finns det gott om det här. Du kan även passa på att gå på Tivoli och åka karuseller eller tajma in någon bra konsert. Sedan tar du dig enkelt tillbaka till Malmö igen, tåget går ofta och även på natten.

Our top-rated cheap hotels in Malmö

  1 058 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 • 872 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 • 1 109 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 • 785 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 • 979 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 • 1 190 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
  846 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 • 1 216 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024

Vanliga frågor om Malmö