Hotell i Varberg (Hallands län, Sverige)

 1. 1 468 kr per natt
  Förväntat pris för:20 mars - 21 mars
 2. 844 kr per natt
  Förväntat pris för:8 aug. - 9 aug.
 3. 1 380 kr per natt
  Förväntat pris för:3 mars - 4 mars
 4. 865 kr per natt
  Förväntat pris för:26 mars - 27 mars
 5. 1 143 kr per natt
  Förväntat pris för:29 apr. - 30 apr.
 6. Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 7. Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 8. Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 9. Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 10. Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Hotell i Varberg

Hitta fantastiska billiga hotell i Varberg i Sverige. Sök och jämför priser från boendeerbjudanden för att hitta de bästa priserna på trivago

 • Omfattande hotellsök för Varberg online
 • Hitta ett billigt hotell i Varberg!
 • Boka till det ideala priset!

Bland våra populäraste Hotels i Varberg

 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Västsveriges Kreativa Mittpunkt

En stad som erbjuder rika möjligheter till shopping, ett varierande uteliv, spännande historia och fantastiska sandstränder längs med glittrande hav – det är Varberg.

Sand & Surf

Denna pärla bland Sveriges sommarstäder ligger beläget i norra Halland ut mot Kattegatt. En varm sommardag är det fullspäckat med folk vid de olika stränderna. Vid campingplatserna Apelviken och Getterön finns fina sandstränder som också lockar med möjligheter till att avnjuta förfriskningar på närliggande restauranger. Apelviken är även en av Sveriges bästa platser för vind- och kite-surfning som uppskattas väldigt mycket av surfarna. Det finns också möjlighet att inne i stadskärnan ta sig ett dopp och ligga på klipporna längs med strandpromenaden mellan Varbergs Fästning och Kurorten.

Varbergs Fästning

Varberg är ändå mer än sol, salt och sand. Om du står strategiskt på ovan nämnda strandpromenad ser du i ena ändan Varbergs Fästning som är ett maffigt landmärke, och ett minne om den strategiska position som staden har haft i historien. Inne på fästningsområdet har du möjlighet att besöka ett museum där du kan lära dig mer om de stridigheter som pågick mellan danskar och svenskar plus se ytterligare utställningar som till exempel den välkände Bockstensmannen. Du kan även gå på dramatiserade guidningar och få en mer levande bild av några av de personer som tillbringade sin tid på Varbergs Fästning. Förutom det finns det ett vandrarhem inne på området och ett Fästningscafé med en av Sveriges bästa utsikter.

Kurorten

Om du nu står kvar på strandpromenaden och tittar bort mot fästningen så vänder du på dig och får då se Varbergs Kurort. Ett spa- och hotellkomplex som ligger precis vid havet och som erbjuder olika behandlingar, konferensmöjligheter, gym och högkvalitativ restaurang. Ändå är Varbergs Kurort bara ett av de ställen där du kan få en avslappnad och berikande upplevelse. Andra är till exempel Asia Spa och ett kallbadhus samt ett varmbadhus, vilket gör att Varberg håller fanan högt vad det gäller traditionen av att vara en kurort, en stad för rekreation och återhämtning. Håll alltid koll på erbjudanden som dessa platser regelbundet saluför då det här är den ypperliga platsen för en skön weekend (eller mer) med din partner, ditt kill- eller tjejgäng eller vem du nu än väljer att ta med dig.

Hotell & Boende

På kurorten kan du självklart bo utan att ta del av behandlingar utan bara njuta av det fantastiska läget vid havet. Skulle det vara så att kurorten inte passar just dig finns det många andra alternativ till boenden i Varberg med omnejd. Vid stora torget mitt i staden finns ett stadshotell som nyligen har blivit lyxigt renoverat. Och det är här som du hittar ovan nämnda Asia Spa. I själva staden och utanför finns det möjlighet att hyra boenden där du sköter dig mer själv som till exempel stugor och lägenheter. Mindre stugor finns även att hyra på de flesta campingar där de mest namnkunniga är Getterön och Apelviken. Skulle det vara så att du äger en husvagn så har du två campingplatser där med möjlighet för kortare vistelser men även för att ställa upp den på årsbasis. Andra möjligheter till boenden inom Varbergsområdet är ytterligare hotell som till exempel Hotell Fregatten i hamnområdet men även vandrarhem och pensionat. Tänk på att alltid hålla utkik på bokningssidor och hemsidor då det ofta annonseras om billiga alternativ och paketerbjudanden.

Minigolf och Societetsparken

Ett relativt billigt nöje som du hittar på Getteröns och Apelvikens campingar och även inne i centrum i societetsparken till exempel är minigolf. Det verkar vara en populär fritidssysselsättning i Varberg, och gillar du att putta en boll så har du kommit till rätt ställe. Om du ändå nu är i parken och testar minigolfen kan du passa på att ta del av det andra som finns där. Här hittar du en utomhusscen, själva societeten som är restaurang och uteställe, en stor lekpark, tennisbanor och en väldigt populär glassbar där kön ringlar sig lång varje dag. I närhet till parken finner du också Varbergs Fästning, Kallbadhuset, intressant hantverk och sist men inte minst hamnen där du kan åka ut på en fisketur eller pysa i väg till Danmark.

Skor

Av någon anledning så verkar det som huvudkontoren för alla Sveriges skokedjor har slagit ner sina bopålar i just Varberg. Det betyder också att du kan fixa skor billigt i denna västkuststad då företagen många gånger har fabriksförsäljning eller fantastiska erbjudanden i deras egna butiker mitt i Varbergs centrum. Om du känner att du inte kan få nog med skor eller bara behöver något nytt så är chansen stor att du hittar spännande och prisvärt här.

Shopping & Uteliv

Skulle det vara så, mot förmodan, att du vill ha lite variation från spa och sandstränder och historia har du fina möjligheter till shopping i Varbergs centrum. Bästa tillfällena är på onsdagar och lördagar då det är marknadsdagar och torget fylls av kommers och det är mycket folk i rörelse. Ett annat alternativ är torsdagskvällar på sommaren då butiker har extra öppet med fina erbjudanden och det finns andra kringaktiviteter som lockar en stor publik. Vill man sedan utöka upplevelsen är det bara att fortsätta till någon av Varbergs krogar eller varför inte Oscar som är en av stadens institutioner vad det gäller uteliv?

Oavsett om du är ute efter en naturupplevelse, lite party och shopping, eller bara vara vid havet så har Varberg något för dig. Och det finns mer att upptäcka.

Hotell Varberg

Du kanske också är intresserad av dessa hotell...

Sevärdigheter i Varberg

Populära destinationer

Fler populära destinationer