Hotell i Norrköping (Östergötlands län, Sverige)

 1. 903 kr per natt
  Förväntat pris för:5 juni - 6 juni
 2. 892 kr per natt
  Förväntat pris för:7 mars - 8 mars
 3. 1 162 kr per natt
  Förväntat pris för:28 mars - 29 mars
 4. 902 kr per natt
  Förväntat pris för:4 juli - 5 juli
 5. 862 kr per natt
  Förväntat pris för:26 mars - 27 mars
 6. 1 120 kr per natt
  Förväntat pris för:31 mars - 1 apr.
 7. 1 038 kr per natt
  Förväntat pris för:27 mars - 28 mars
 8. 967 kr per natt
  Förväntat pris för:25 mars - 26 mars
 9. 829 kr per natt
  Förväntat pris för:24 mars - 25 mars
 10. Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Hotell i Norrköping

Hitta fantastiska billiga hotell i Norrköping i Sverige. Sök och jämför priser från boendeerbjudanden för att hitta de bästa priserna på trivago

 • Omfattande hotellsök för Norrköping online
 • Hitta ett billigt hotell i Norrköping!
 • Boka till det ideala priset!

Bland våra populäraste Hotels i Norrköping

  Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Upplev Norrköping

Städer som ligger på motorvägen mellan Göteborg och Stockholm kan lätt avskrivas som något man kör igenom. Men då gör man det lätt för sig, och man riskerar att missa en och annan pärla. En sådan pärla är Norrköping som ligger i Östergötland och som är Sveriges nionde största tätort.

Kuriosa

Norrköping ligger längst in i Bråviken och Motala ström rinner rakt igenom staden. Tillgången till vatten gjorde staden idealisk för industri och handel och då speciellt för textilindustrin där det behövs stor tillgång av vatten för tvättning och färgning. Norrköping kommer många gånger i skymundan av Borås då det gäller epitetet textilstad men Norrköping kan åtminstone historiskt sett ha rätt till samma titel.

Norrköping fick sina stadsrättigheter 1384 men den första storhetstiden skedde under 1600-talet när Louis De Geer gjorde staden till sitt hem och startade en mängd industrier. Det var det som lade grunden till den industristad som existerar idag trots att både danskar och ryssar vid tillfällen har förstört den.

Evenemang året om

I en stad som Norrköping är det evenemang året om. På sommaren i juni är det årligen en Bråvalla-festival med största musikartister som drar en stor publik. Nyår är också ett ypperligt tillfälle att besöka Norrköping då staden har en tradition som kallas Nyårspromenaden. Promenaden startar när mörkret faller vid Moa Martinssonstatyn och sedan lyser marschaller en väg genom det belysta industriområdet samt andra områden. Hela händelsen avslutas med tal från balkongen på Grand Hotell och med traditionsenligt fyrverkeri.

Boende

Oavsett vilken tid på året du väljer att lägga ditt besök i Norrköping kan det vara bra att hålla koll på sista-minuten-erbjudanden som då är billiga i jämförelse med ordinarie priser. I Norrköping finns ett varierande utbud av hotell. Andra möjligheter till boende är vandrarhem, campingar och Bed & Breakfast. Eller om du vill sköta dig själv lite mer så finns det stugor och lägenheter. Du kan också välja ett mer annorlunda alternativ och bo på lantgård. Som du ser så finns det alternativ av boenden, både det som kräver en djupare plånbok och det som är billigt.

En klassiker i Norrköping är Strand Hotell som är beläget i ett vackert kulturhus från 1890-talet. Hotellet ligger centralt, bara 300 meter från järnvägsstationen och därmed nära till allt i staden. Man har valt att ha en inredning på rummen som stämmer överens med husets historia och det finns vackert bevarade kakelugnar i många rum. Här får du uppleva en lyxig känsla och en frukost som lever upp till den känslan också. Hotell Strand erbjuder även en weekend-vistelse med Afternoon Tea som då serveras på ankomstdagen, alltså lördagen.

Shopping

Det går inte att bara äta och sova när man är i Norrköping. Du kan passa på att shoppa också och då få lite motion på kuppen. På Ingelsta Shopping hittar du 52 olika butiker som bör kunna uppfylla din minsta önskning. Här har du även goda möjligheter till restauranger och caféer för den där välbehövliga pausen mitt i allt shoppande. Mitt i Norrköping City finns även det varierat och stort utbud vilket även här ska få upp farten på den mest härdade shoppare.

Kulturliv

Om du sedan vill upptäcka något mer än shopping erbjuder Norrköping ett kulturliv som är mer än tillfredsställande. Du kan till exempel se pjäser på Stora Teatern som är hem för Östgötateatern. Om musik är mer din grej så har staden Norrköpings Symfoniorkester som huserar i konserthuset, Louis de Geer, som byggdes på 1990-talet. Konst kan du avnjuta på Norrköpings konstmuseum vid Kristinaplatsen.

Spa

Vad det gäller spa och de upplevelser som kan fås där så har du Villa Fridhem spa och konferenshotell att upptäcka. Det ligger tjugo minuters bilfärd från Norrköping. Här kan få avkoppling och återhämtning men du kan även ha din konferens här eller ha en fest eller fira ditt bröllop. Oavsett anledning så jobbar Villa Fridhem med att ge den bästa av service.

En spa-upplevelse är inte så dumt när man är ute och reser oavsett om syftet med resandet är jobb eller rent nöje. Ett spa-besök kan betyda så mycket. Det kan vara en ansiktsbehandling likväl som en klassisk massage men också andra kurer och motionsprogram och diettips. Eller också så gör du allt och blir riktigt laddad för att ta dig an verkligheten igen. Håll alltid utkik på olika anläggningars hemsidor då det är vanligt att de har erbjudanden som är extra prisvärda. Sedan kan du också oftast använda dig av ett spa utan för den skull ta en behandling. Många anläggningar har en relaxavdelning med tillgång av bastu, pool, bubbelpool och träningsmöjligheter. Ett spa kan betyda så mycket och kan erbjuda dig mycket oavsett om du vill ha en behandling eller bara en chans att slappna av. Det som alltid är första prioritering är trots allt din hälsa.

Kolmården

Strax utanför Norrköping hittar du en av Sveriges största och mest kända turistattraktion. Det är Kolmårdens Djurpark som med sina 1,75 kvadratkilometer är nordens största djurpark men räknas även som en av världens största. På området finns ett resorthotell, temaparken Bamses Värd, delfinshow och berg- och dalbanor och Kolmården har över en halv miljon besökare varje år. På Kolmården möter du likväl inhemska som exotiska djur. Du kan få en sommarguidning, träffa ditt favoritdjur och spendera tid med delfinerna. Kolmården har upplevelser för dig och dina kära som ni kommer att bära med er långt efter det att ni har lämnat denna plats av äventyr. Norrköping med omnejd har mycket att ge dig av upplevelser och minnesvärda besök som kommer att ge mersmak.

Our top-rated cheap hotels in Norrköping

 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Hotell Norrköping

Du kanske också är intresserad av dessa hotell...

Sevärdigheter i Norrköping

Populära destinationer

Fler populära destinationer