Hotell i Köpenhamn (Danmark)

 1. 1 164 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
  2 050 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
  1 181 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
 2. 1 786 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
  1 955 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
  Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 3. Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 4. Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 5. Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 6. Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Hotell i Köpenhamn

Hitta fantastiska billiga hotell i Köpenhamn i Danmark. Sök och jämför priser från boendeerbjudanden för att hitta de bästa priserna på trivago

 • Omfattande hotellsök för Köpenhamn online
 • Hitta ett billigt hotell i Köpenhamn!
 • Boka till det ideala priset!

Bland våra populäraste Hotels i Köpenhamn

  2 164 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
  2 243 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
  1 705 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
 • 1 009 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
 • 2 548 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
  1 719 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
 • 1 634 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
 • 833 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
 • 3 834 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024

Upptäck det kontinentala Köpenhamn!

Ingen stad i Norden är så spännande som Köpenhamn. Danmarks huvudstad har något för alla, oavsett budget, säsong eller intresse och fördelarna är många. Till att börja med är Kastrup, stadens flygplats, Skandinaviens största och det är lätt att hitta många och prisvärda avgångar hit. Väl på plats ligger stadskärnan bara en kort tur bort med tunnelbana, vilket gör resan hit väldigt tidseffektiv, speciellt förmånligt om du bara ska stanna över en weekend.

Det finns mängder med hotell att välja mellan och tar du något i närheten av en tunnelbanestation eller centralstationen kan du enkelt vara inne på ditt rum på mindre än en timme efter att du landat på Kastrup. Oavsett om du väljer att bo centralt eller ej så finns det flera smidiga sätt att ta sig runt på. Har du tur kanske du till och med kan få låna (eller hyra) en cykel på ditt hotell. Köpenhamn är sagd att vara ett en av de mest cykelvänliga städerna i världen och de breda cykelbanorna löper över alla stadsdelar. Glöm dock inte att se dig för när du är ute och går, cyklarna är ibland lika snabba som bilarna och det är lätt stå i vägen om man inte är uppmärksam.

Människorna! Och ölen!

Något av det bästa med Köpenhamn är dess invånare. Köpenhamnarna uppfattas som både öppna och hjärtliga även om de i jämförelse med sina motparter i Sverige och Norge nog är lite mindre försiktiga. Man säger vad man tycker men man tycker också väldigt mycket om varandra. I ett besök på någon av stadens många bodegor ser man gäster från alla samhällsklasser spela tärning och ta en öl under avslappnade former. Alla är välkomna och alla trivs, oavsett om man har en Carlsberg eller en Tuborg i handen.

Just ölproduktion (och konsumtion) har under lång tid varit associerat med Köpenhamn. Traditionella öltillverkare som Carlsberg har i över hundra år bryggt den populära drycken som man gärna avnjuter tillsammans med vänner. Titta in hos Bang och Jensen på Istedgade om du vill avnjuta god inbjudande stämning och en kall dryck. I närheten finns ett flertal andra trevliga pubar och barer men kom ihåg att ju närmare centralstation du kommer på Istedgade ju stökigare blir det, i alla fall på kvällstid, så det kan vara lägligt att hoppa över de tre första kvarteren från stationen sett. Varför inte vända av ner mot Ködbyn eller ta en taxi till The Union Bar i närheten vid Nyhavn? Denna hemliga cocktailbar serverar fantastiska drinkar i en atmosfär som påminner om New York på den tiden det var förbjudet med alkohol och bara de som visste var man kunde finna den hade en chans att få sig en drink.

Sevärdheter du ej får missa på din resa till Köpenhamn

Ett effektivt sätt att få se en stor del av staden är att ta en av de många båtturerna som avgår från det idylliska Nyhavn. Båten avgår från bryggan längst in och du glider långsamt ut mellan de färgglada husen och de många välfyllda restaurangerna. Under en till två timmar får du se hur vackert Köpenhamn är från vattnet, samtidigt som en kunnig guide berättar om både historia arkitektur och kultur, varvat med intressanta anekdoter om stadens historia. Operahuset och det kungliga biblioteket, som i folkmun kallas för den svarta diamanten, utgör bara några av höjdpunkterna. Om du besöker Köpenhamn på sommaren kommer du dessutom få ta del av hur tusentals köpenhamnare badar, umgås och grillar längs med Islands brygge, som är väl värt ett besök vid gott väder. Mitt emot Islands brygge ligger Kalvebod brygge, där du på Mariott kan bo med fin utsikt i ett av stadens bästa hotell. Frukostbuffen är av högsta klass och är både skandinavisk och kontinental på samma gång.

Om du i stället söker billiga hotellrum kan du röra dig lite längre upp mot Västerbro, som på senare år blivit väldigt populärt bland unga människor. Här har du nära till det gamla slaktarområdet Ködbyn där högklassiga restauranger och nattklubbar numera huserar i de vitkaklade byggnaderna. På Västerbro och intilliggande Nörebro inleds dessutom den årliga streetkultur- och klubbfestivalen Copenhagen Distortion. Det fem dagar långa utomhusfirandet i juni har ibland nära 100 000 besökare per dag och flyttar från stadsdel till stadsdel för att avslutas i Köpenhamns hamn.

Kultur, musik, mat och sport och spa

Oavsett vad du har för preferenser så finns det alltid ett erbjudande i Köpenhamn som lockar. För den kulturintresserade finns Operan och teatern. För gastronomen har vi den världsberömda restaurangen Noma, som har flera månaders väntetid för ett bord. För barnfamiljen finns Tivoli med sina åkattraktioner för både större och mindre barn. Även Köpenhamn Zoo är en trevlig dagsutflykt som skulle roa de flesta.

Längs med Ströget finns ett livligt shoppingstråk med mestadels turister och i Parken finns både högklassig fotboll från FC Köpenhamn och arenakonserter framförda av världsartister. I mindre skala men minst lika spännande finns den anrika musikklubben Vega som alltid har något spännande på gång, och på var du än letar finner du nischade kläd- eller designbutiker med lokal anknytning.

För dig som behöver koppla av finns här såklart också möjlighet till det. Amazing Space spa huserar i det femstjärniga Hotel d’Angeterre, mitt i stadens hjärta vid Kongens nytorv. Unna dig en lyxig behandling eller en simtur till avkopplande musik efter en dag promenerandes runt i den vackra staden som garanterat kommer att ge dig mersmak!

Our top-rated cheap hotels in Köpenhamn

 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
  Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • 2 069 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
 • 1 620 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
  985 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024
 • 1 040 kr per natt
  Förväntat pris för:maj 2024

Vanliga frågor om Köpenhamn