Hotell i Dubai (Dubai, Förenade Arabemiraten)

 1. 594 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 2. 1 102 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 3. 3 096 kr per natt
  Förväntat pris för:okt. 2024
  619 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 4. 534 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
  2 091 kr per natt
  Förväntat pris för:sep. 2024
 5. 1 057 kr per natt
  Förväntat pris för:sep. 2024
  665 kr per natt
  Förväntat pris för:juni 2024
 6. 1 803 kr per natt
  Förväntat pris för:sep. 2024
  Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Hotell i Dubai

Hitta fantastiska billiga hotell i Dubai i Förenade Arabemiraten. Sök och jämför priser från boendeerbjudanden för att hitta de bästa priserna på trivago

 • Omfattande hotellsök för Dubai online
 • Hitta ett billigt hotell i Dubai!
 • Boka till det ideala priset!

Bland våra populäraste Hotels i Dubai

Tips för allt från lyxiga till billiga hotell i Dubai

På bara några få decennier har Dubai etablerat sig som en världsstad och turistort med sina många skyskrapor som sträcker sig mot himlen, luxuösa hotell och konstgjorda öar. Vill man bo strandnära är det flera hotell som har sin egen privata strand , bland annat Le Royal Meridien Beach Resort & Spa samt Jumeira Beach Hotel som är ett populärt boende för familjer. Båda hotellen ligger i storslagna byggnader och har alla faciliteter man kan förvänta sig av ett lyxigt hotell i Dubai. Ett besök i världens högsta byggnad, Burj Khalifa, är ett väl värt besök under sin vistelse. Från 124e våningen, eller 452 meters höjd, får du en storslagen vy av spektakulära Dubai. I skyskrapan finns också Armani Hotel, dock är det ett av de dyrare i staden.

Visst är Dubai känt för sina lyxiga hotell, men det är absolut inte omöjligt att hitta billiga, mer prisvärda hotell i Dubai att övernatta på under sin vistelse. Auris Metro Central är ett centralt beläget hotell som passar utmärkt för både turister och affärsresenärer. Hotellet har också sin egen pool och spa. Letar man ett ännu billigare hotell finns Ibis välplacerat alldeles intill Mall of Emirates, ett av världens största köpcentrum, och Ski Dubai som är världens största skidanläggning inomhus.

Our top-rated cheap hotels in Dubai

Vanliga frågor om Dubai