Hotell i Los Angeles (Kalifornien, USA)

  1 104 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 1. 930 kr per natt
  Förväntat pris för:aug. 2024
  1 799 kr per natt
  Förväntat pris för:aug. 2024
  1 675 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 2. 1 418 kr per natt
  Förväntat pris för:sep. 2024
  1 395 kr per natt
  Förväntat pris för:sep. 2024
  1 576 kr per natt
  Förväntat pris för:sep. 2024
 3. 2 691 kr per natt
  Förväntat pris för:sep. 2024
 4. 2 090 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
 5. Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Hotell i Los Angeles

Hitta fantastiska billiga hotell i Los Angeles i USA. Sök och jämför priser från boendeerbjudanden för att hitta de bästa priserna på trivago

 • Omfattande hotellsök för Los Angeles online
 • Hitta ett billigt hotell i Los Angeles!
 • Boka till det ideala priset!

Bland våra populäraste Hotels i Los Angeles

 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • 1 788 kr per natt
  Förväntat pris för:aug. 2024
 • 2 723 kr per natt
  Förväntat pris för:juli 2024
  1 671 kr per natt
  Förväntat pris för:aug. 2024
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet
 • Välj datum för att se priser och tillgänglighet

Los Angeles - änglarnas stad

Det är inget mindre än ett sant nöje att besöka USA:s näst största stad. Det faktum att The City of Angels är hem till själva nöjesindustrin utgör dessutom bara ett fragment av dess mångsidiga skönhet. Staden tilltalar i stort sett alla som någonsin haft en dröm - om ett bättre liv, om en karriär som rockstjärna eller skådespelare, TV-personlighet eller konstnär. Dess för evigt skinande sol och alltid lika behagliga klimat har och kommer för alltid att locka dem som vill ha något mer.

L.A. grundades på slutet av 1700-talet av spanjorerna till El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles del Río de Porciúncula. Turligt nog kortades detta sedermera ner till dagens mer behändiga namn. Här bor idag omkring 12 eller 18(!) miljoner människor beroende på hur man räknar och vid inflygning på kvällen är det en riktigt mäktig syn med den enorma upplysta statsytan. Kort och gott är staden GIGANTISK och det är både dess charm och dess förbannelse. Den som någon gång fastnat i en av de otaliga dagliga trafikstockningarna förstår.

Resan dit

I Los Angeles ligger ett flertal flygplatser som alla hade kunnat serva huvudstäder i mindre länder - men de bleknar allihop bredvid Los Angeles International Airport, mer känd som LAX. Denna flygplatsernas moder är en av världens mest trafikerade och det leder till att det finns många billiga biljetter hit - både reguljära och sista minuten. Lika givet som att man ska flyga in till LAX när man besöker staden är det att hyra bil när man väl kommit fram. Eftersom bilindustrins lobbyverksamhet har lyckats bekämpa de flesta former av kollektivtrafik som Los Angeles är i desperat behov av har man inget val - så varför inte göra något bra av det? Hyr en cabriolet och undvik rusningstid - det är en del av livet här och att kryssa ner för Mulholland Drives bland kullar och storslagna kändispalats i 25 grader och sol med bra musik på stereon är något som bara måste upplevas.

Boende i alla prisklasser

Hotellstandarden i LA är jämnlik med den i övriga USA - för det mesta väldigt prisvärd. Ett riktigt bra boende för pengarna får man på Best Western Hollywood Hills med sina härliga moderna rum och den trevliga amerikanska dinern på bottenvåningen. Med detta som utgångsläge går det att hitta hostel eller bed and breakfast för betydligt mindre pengar, och i andra änden av spektrumet finns sinnessjuk lyx med likadana kostnader som följd. Det finns många legendariska hotell att välja bland för den som vill uppleva något lite extra: The Beverly Hills Hotel, Chateau Marmont eller The Sunset Marquis Hotel är bara några som frekventeras av alla möjliga typer av kändisar.

Om man nu måste välja…

I en stad där allt finns är det ofta svårt att prioritera. Här finns monumentala nöjesfält, alla världens betydande filmstudios bedriver verksamhet här, det finns historiska rock-klubbar som The Whiskey A Go Go samt extremt obskyr till extremt dyr shopping (exempelvis Rodeo Drive). Beverly Hills och Bel Air är sevärda exklusiva områden med overkligt stora bostadshus. Här finns också sport i världsklass, där basketlaget Los Angeles Lakers står i förgrunden, men det spelas även hockey och baseboll i de högsta divisionerna. Och så finns havet och stränderna.

Ta hyrbilen ut till Santa Monica och parkera nära den välkända piren med nöjesfältet. Gå sedan på The Boardwalk som sträcker sig längs stranden mot Venice Beach. På vägen stöter man på de mest fascinerande karaktärerna och det är bara att försöka ta in alla intryck av denna livliga sträcka. Beachvolleyplaner, utegym och rullskridskoåkare samsas med tusentals turister och vagabonder. Ta en titt på den stora skateparken nere vid vattnet eller avnjut en spontan dansshow på någon av gräsmattorna intill. Efter en tid här finns det inget som förvånar längre.

Väl framme i Venice är det ett måste att gå lite inåt land och besöka kanalerna. Tobaksmiljonären Abbot Kinney lät bygga dessa 1905 när han utvecklade vad som då kallades för USA:s Venedig. Idag är bara ett fåtal av de ursprungliga kanalerna kvar men längs med dem ligger ofta eleganta och något bohemiska villor som alla ser olika ut.

Efter några tacos på det kända mexhaket James Beach kan man sedan promenera tillbaks till Santa Monica och ta bilen längs med kusten norrut till Malibu. Malibu är motsatt till vad många tror inte en stad utan en kustlinje på 34 km. Här bjuds man på de mest magnifika kaliforniska solnedgångarna och det ligger ett par bra restauranger längs med vägen. Här ligger också en av världens mest legendariska stränder för surfing men var försiktig, de stora folkmassorna ute i vattnet gör det olämpligt för nybörjare. Är du dock en erfaren surfare är det inga problem att hoppa i, väl ute till havs inser man snabbt att den vackraste vyn av Malibu faktiskt inte är från stranden utan sittandes på en surbräda ute i vattnet, tittandes in mot de böljande gröna höjderna. Man förstår varför tomtpriserna här är några av landets högsta.

På kvällen i Los Angeles

Efter en lång dag vid vattnet kan man sedan köra på The Sunset Strip hela vägen tillbaka in till L.A., där alla kvällar i veckan erbjuder precis vad som helst. En konsert på The Hollywood Bowl, en basketmatch på Staples Center eller en hamburgare på The Apple Pan i kombination med en förhandsvisning av en ny storfilm - bara din egen fantasi sätter stopp för dig i änglarnas stad.

Our top-rated cheap hotels in Los Angeles

Vanliga frågor om Los Angeles