Filter716 847 hotellfrån 195 webbsidorFavoriter
Från Söndag, 27-04-14 till Måndag, 28-04-14

Visby Reiseguide

› Få information om din resa till Visby
› Hitta ditt ideala hotell till det bästa priset
› Utforska de bästa aktiviteterna
Lista
Karta
0 av 62 hotell
Laddar...

Topp Hotell

 • Hotell Gute Visby
  Hotell Gute som drivs i samma regi som Hotell Breda Blick, ligger innanför Visby ringmur. Huset som är byggt 1887 huserar 30 olika rum i standardutförande, familjerum, superior och sviter. I rummen finns TV, kaklade badrum med dusch samt mindre kylskåp. Hotellet har egen lobbybar med fullständiga rättigheter och ständig tillgång till fika. Frukostbuffén består av hembakat bröd. Gästdator, bastu och bagageinlämning är andra faciliteter som finns på plats. Samtliga hotellutrymmen kan nås med hiss.
  fler
 • Hotell Villa Borgen Visby
  Hotell Villa Borgen ligger på världsarvsstaden Visbys främsta shoppinggata med absolut närhet till sevärdheter, restauranger, stränder och nattklubbar. Gästerna på hotellets 16 rum har tillgång till en liten trädgård, gratis allmän parkering och kostnadsfritt W-LAN. Telefonen får lånas av gästerna. Husdjur får ej medtagas.
  fler
 • Hotell Scandic Visby Visby
  Visby Hamnhotell ligger ytterst centralt mittemot frärjeterminalen. Hotellet har totalt 208 rum, 194 dubbelrum och 14 familjerum. I vissa rum är husdjur välkomna. Gästen finner radio, TV och dusch/WC på rummet och har gratis internet och parkering. I receptionen finns cykeluthyrning, i övrigt finns också två barer och två erestauranger. Dessa kan hyras som festlokal med mat och håller dagligen öppet sommartid. För konferensgästen finns fem olika konferensrum att tillgå. I övrigt tar hotellet gärna emot grupper av olika slag.
  fler
 • Hotell Best Western Strand Visby
  Best Western Strand som renoverades 2003 (öppningsår 1982) ligger innanför Visby ringmur i en f.d. bryggerilokal. Ligger nära strandpromenaden, kruttornet och botaniska trädgården. Hotellet har 117 rum och tre sviter med fyrstjärnig standard. I tio av rummen är rökning tillåten. Hotellet har simbassäng, ångbastu som håller öppet 10-22. I övrigt finns det gratis parkering och samtliga rum har TV, W-LAN, dusch, väckarklocka och telefon.
  fler

Fler topphotell

Dela Hotell:
Tillbaka till toppen