Filter723 284 hotellfrån 199 webbsidor Jämför hotellpriser på
199 bokningssidor på en gång!
Favoriter
Sö, 08/03
Må, 08/04
Från Söndag, 03-08-14 till Måndag, 04-08-14

Thailand Reiseguide

› Få information om din resa till Thailand
› Hitta ditt ideala hotell till det bästa priset
› Utforska de bästa aktiviteterna
Lista
Karta
0 av 14246 hotell
Laddar...

Topp Hotell

  Hotell Mandarin Bangkok
  Mandarin Hotel erbjuder första klassens faciliteter av internationell standard och en klassisk thailändsk service för att du fullt skall uppskatta Leendenas Land. Läge Hotellet ligger mitt i hjärtat av staden på Rama IV Road, bara 100 meter från dess korsning med Rama IV Si Phya Road. På tjugo minuter kan du ta dig till nöjesdistriktet Pat Pong på Silom Road. Tio minuter bort ligger shoppingdistrikten och tunnelbanestationen Sam Yan Station. Rum Gäster erbjuds ett urval på 400 sovrum och sviter som är luxuöst inredda och fullt luftkonditionerade. Personlig rumservice dygnet runt finns också tillgänglig för din bekvämlighet. RestaurangPå hotellet finns ett kontinentalt grillrum, ett café, en pub och en restaurang tillgängliga för ditt middagsnöje. Övrigt Mandarin Hotel har ett affärscentrum och en mässhall som rymmer upp till 1500 personer för cocktailpartyn och mottagningar. Gäster kan också träna i gymmet och senare ta ett uppfriskande dopp i poolen.
  fler
  Hotell Shangri-La Bangkok Bangkok
  Shangri-la Hotels centrala läge gör att det är nära till de flesta turistattraktionerna och affärskvarteren i Bangkok. Hotellet erbjuder alla de bekvämligheter som dagens resenär kan önska sig i alla 799 rummen. Alla rummen är fulla med rum för ickerökare, luftkonditionering, morgonrockar, dagstidning, betalfilmer, reception. Gäster som bor på detta hotell i Bangkok kan njuta av ett brett utbud av faciliteter så som rumsservice dygnet runt, butiker, executive floor, hiss, kafé, tvättservice/kemtvätt. Fritids- och sportfaciliteter som finns tillgängliga på hotellet består av massage, gym/fitness utrustning, bastu, ångbastu, tennisbanor, spa. Modern komfort och bekvämligheter kombineras smidigt så att gästerna blir nöjda.
  fler
  Hotell Lebua at State Tower Bangkok
  Lebua at State Tower Hotels läge är perfekt för både affärsresenärer och turister i Bangkok. Lebua at State Tower Hotel har ett mycket bra läge med moderna bekvämligheter på varje rum och superb service. Faciliteter på rummet inkluderar rum för ickerökare, luftkonditionering, morgonrockar, dagstidning, betalfilmer, reception, hårtork, internet (trådlös). För att motsvara gästernas behov av komfort erbjuder detta boende i Bangkok rumsservice dygnet runt, hiss, kafé, bar/pub, tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , nattklubb, restaurang. Hotellet erbjuder massage, gym/fitness utrustning, bastu, ångbastu, spa för att erbjuda extra nöje och avkoppling för alla gäster. Ett av hotellen av god kvalitet i Bangkok, vilket betyder att gästerna som bor på detta hotell kommer att finna dess fina läge och lugna atmosfär behaglig.
  fler
  Hotell The Sukhothai Bangkok
  Sukhothai Hotel som ligger i Bangkok är ett av de bästa hotellen att bo på när man är i stan.Alla 210 rum på detta 9-våningshotell är utrustade med moderna bekvämligheter.Varje rum har bekvämligheter så som rum för ickerökare, luftkonditionering, morgonrockar, dagstidning, betalfilmer, reception, hårtork.Bekvämligheter och tjänster som erbjuds på detta hotell i Bangkok inkluderar rumsservice dygnet runt, butiker, hiss, kafé, bar/pub, tvättservice/kemtvätt.För en ännu mer behaglig vistelse kan gästerna dra nytta av en rad fritidsfaciliteter, inklusive massage, jacuzzi, gym/fitness utrustning, bastu, ångbastu, tennisbanor.Med eleganta faciliteter och gästfrihet kommer gästerna på detta hotell alldeles säkert uppleva en imponerande vistelse.För att boka rum på Sukhothai Hotel ber vi dig att fylla i ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
Dela Hotell:
Tillbaka till toppen