Filter722 899 hotellfrån 207 webbsidorFavoriter
Sö, 09/21
Må, 09/22
Från Söndag21-09-14 till Måndag22-09-14

Hotell Oaxaca

› Omfattande hotellsök för Oaxaca online
› Hitta ett billigt hotell i Oaxaca!
› Boka till det bästa priset!
Lista
Karta
0 av 434 hotell
Laddar...
Visa fler hotell

Topp Hotell

  Hotell Marqués del Valle Oaxaca
  Marques Del Valle Hotels läge är perfekt för både affärsresenärer och turister i Oaxaca.Alla hotellets rum har alla de bekvämligheter som förväntas av ett hotell i sin klass för att motsvara gästernas krav på bästa komfort.Faciliteter på rummet inkluderar luftkonditionering, hårtork, säkerhetsbox på rummet, satellit/kabel-TV.Detta hotell i Oaxaca har faciliteter på plats så som hiss, bar/pub, tvättservice/kemtvätt, restaurang, utflykter.Förutom ett jättebra läge i Oaxaca erbjuds gästerna på hotellet också ett brett utbud av tjänster och faciliteter.Detta hotell i Oaxaca karaktäriseras av en kombination av modern komfort och traditionella miljöer, vilket gör det till ett distinkt boende.För att fortsätta med bokningen på Marques Del Valle Hotel Oaxaca ber vi dig att välja ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell Aitana Oaxaca
  Upptäck allt som Oaxaca har att erbjuda med Aitana Hotel som utgångspunkt.Hotellet har 23 rum, alla fint dekorerade för att ge gästerna en minnesvärd vistelse.Varje rum på hotellet erbjuder hårtork, internet, badkar, dusch, satellit/kabel-TV, kaffe/tébryggare.För att motsvara gästernas behov av komfort erbjuder detta boende i Oaxaca bar/pub, tvättservice/kemtvätt, restaurang, rumsservice, säkerhetsboxar, utflykter, barnpassning.Med eleganta faciliteter och gästfrihet kommer gästerna på detta hotell alldeles säkert uppleva en imponerande vistelse.För att boka rum på Aitana Hotel ber vi dig att fylla i ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell Victoria Oaxaca Oaxaca
  Victoria Hotels centrala läge gör att det är nära till de flesta turistattraktionerna och affärskvarteren i Oaxaca.Alla hotellens 150 rum är utrustade med standardbekvämligheter på för att försäkra sig om att gästerna får maximal komfort.Varje rum på hotellet erbjuder luftkonditionering, säkerhetsbox på rummet, badkar, minibar, balkong/ terrass, satellit/kabel-TV.Detta hotell i Oaxaca har faciliteter på plats så som butiker, kafé, bar/pub, konferensavdelning , restaurang.Dessutom kan hotellets gäster njuta av de fritids- och sportfaciliteter som tillhandahålls på hotellet: tennisbanor, utomhusbassäng, trädgård.Detta hotell i Oaxaca karaktäriseras av en kombination av modern komfort och traditionella miljöer, vilket gör det till ett distinkt boende.För att boka rum på Victoria Hotel ber vi dig att fylla i ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell Hacienda la Noria Oaxaca
  GenerellHacienda la Noria ligger i södra delen av staden. Många av Oaxacas museum, historiska platser, kyrkor och sevärdheter ligger nära hotellet. Hotellet erbjuder restaurang, bar, pool och konferenslokaler. Alla rum har TV, A/C och telefon. ** Dubbelrum kan nyttjas av 2 vuxna och ett barn, alla använder då de befintliga sängarna (inga extrasängar finns).** Adress: Av. Eduardo Mata 1918, 68120 Oaxaca, Mexico.
  fler
  Hotell De la Noria Oaxaca
  Hostal De La Noria Hotels centrala läge gör att det är nära till de flesta turistattraktionerna och affärskvarteren i Oaxaca.Detta 4-stjärniga-stjärniga hotell har 58 behagliga rum som är utrustade med de bekvämligheter som är standard för denna prisklass.Alla rummen är fulla med luftkonditionering, hårtork, internet (trådlös), separat dusch och badkar, satellit/kabel-TV, kaffe/tébryggare.Gäster som bor på detta hotell i Oaxaca kan njuta av ett brett utbud av faciliteter så som bar/pub, tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , restaurang, rumsservice, säkerhetsboxar.Hotellets gäster kan på plats använda de senaste fritids- och sportfaciliteterna så som utomhusbassäng.Hotellet erbjuder en varm och välkomnande service av internationell standard.För att boka rum på Hostal De La Noria Hotel ber vi dig att fylla i ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell Quinta Real Oaxaca Oaxaca
  GenerellThe hotel's former convent chapel is a state of the art business centre and can accommodate up to 500 people. 04kaSurroundingAreaThe hotel is situated in the historic heart of the city.RoomTypesThere are 91 rooms on 2 floors. They are generally large with high beamed ceilings, stucco walls, queen or double beds, cable television, air conditioning, fans, telephones and large, modern bathrooms with Mexican tiles. All the rooms are tastefully decorated with native weavings and crafts.PropertyInformationThis former convent of Santa Catalina was built in 1576. It is a grand property which has been meticulously restored to its former grace. Spanish Baroque architecture and authentic colonial touches will take you back in time.DiningFacilitiesLocal delicacies are served in the restaurant.Copyright(c) Donvand Limited 2009AreaDetailsCentral 10 km till närmsta flygplats (xoxocotlan)RoomInformation91 Enkelrum Dubbelrum Tvåbäddsrum Trebäddsrum
  fler
Dela Hotell:
Tillbaka till toppen