Filter723 284 hotellfrån 198 webbsidor Jämför hotellpriser på
198 bokningssidor på en gång!
Favoriter
Sö, 08/03
Må, 08/04
Från Söndag, 03-08-14 till Måndag, 04-08-14

New South Wales Reiseguide

› Få information om din resa till New South Wales
› Hitta ditt ideala hotell till det bästa priset
› Utforska de bästa aktiviteterna
Lista
Karta
0 av 3508 hotell
Laddar...

Topp Hotell

  Hotell The Grace Sydney Sydney
  Njut av det sensationella läget på det prisbelönta Grace Hotel Sydney. LägeI hjärtat av Sydneys affärsdistrikt står Grace Hotel i förgrunden för tre av Sydneys mest prominenta gator - York, King och Clarence. Det ligger på bara några minuters gångväg från alla sevärdheter i Darling Harbour, Cockle Bay och King St. Wharf. I närheten kommer gästerna också att hitta The Rocks, Circular Quay, Harbour Bridge och Operahuset. RumGrace Hotel har 382 rymliga gästrum som alla är inredda med den vana resenären i åtanke, med det senaste i modern telekommunikation. RestaurangHotellet har ett urval av middags- och vinalternativ. ÖvrigtDe femton konferensrummen kan användas som klassrum, bankett, cocktail, teater, cabaret eller i U-form och kan kombineras till att ta emot upp till 500 personer. Dessutom har Club Grace Health and Fitness Centre de senaste övningarna och träningsutrustningen, en inomhuspool, spa, bastu och ångbastu. NoteraDetta hotell kommer att införa rökförbud i hela byggnaden måndagen den 18 Juni 2007. Restaurangen Neo kommer att vara stängd för en mindre upprustning från och med den 8 juli 2007 och tills vidare. Detta kommer inte att påverka gästerna.
  fler
  Hotell Medina Serviced Apartments Martin Place Sydney
  Vare sig du reser i affärer, besöker vänner eller vill utforska staden kommer Medina Classic Martin Places lägenheter uppfylla alla dina önskningar. Läge Medina Martin Place ligger i hjärtat av Sydneys affärs- och shoppingdistrikt, endast ett kvarter norr om Martin Place. Angel Place Recital Hall och Theatre Royal ligger bara några minuter från hotellet. Rum Lägenheterna erbjuder ett separat loungeområde och en matsal, fullt utrustade kök och tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Restaurang Hotellet har inte någon restaurang. Flera restauranger finns tillgängliga i närheten av hotellet. Övrigt Hotellet erbjuder också en dygnet runt-öppen reception, kemtvätt och annan tvättservice. Leverans av mat från olika restauranger erbjuds också.
  fler
  Hotell Intercontinental Sydney Sydney
  Med bekväm logi och kvalitetsservice är detta hotell en utmärkt plats för en trevlig och stillsam vistelse. Läge Inter-Continental Hotel ligger i hjärtat av det centrala affärsdistriktet mittemot Royal Botanic Gardens och bredvid Circular Quay. Med utsikt över Opera House och Sydney Harbour ligger hotellet endast 12 kilometer från den internationella flygplatsen. RumInredda för din komfort och bekvämlighet är de 509 gästrummen rymliga, varma, trevliga och välutrustade med en uppsjö moderna bekvämligheter som alla resenärer kan förvänta sig från ett hotell av denna kategori. RestaurangFör ditt middagsnöje serverar hotellets restaurang en variation av läcker och hemtrevlig mat som passar alla matälskare. Baren är också en utmärkt plats till att koppla av i och slappna av med en fin drink efter en tröttsam dag. ÖvrigtKonferensfaciliteter för hotellet finns också för de gäster som reser i affärer. På fritiden kan du träna på gymmet, ta ett dopp i swimmingpoolen eller koppla av i bastun.
  fler
  Hotell Parkroyal Darling Harbour Sydney
  Hotellet ger dig den komfort som är nödvändig för en underbar och njutbar semester. LägeCrowne Plaza ligger i Sydneys centrala affärsdistrikt och endast en kort promenad från Darling Harbour. RumDe 346 vackert inredda gästrummen är rymliga och bekväma och ser till att du får en god natts sömn. RestaurangDen läckra mat som serveras i hotellets restaurang ger dig en modern och informell middagsupplevelse. Gästerna kan slappna av med en fin drink, cocktail eller njuta av biljard i den rymliga baren. ÖvrigtHotellets konferensrum, som lämpar sig för upp till 250 personer, är en perfekt omgivning för både företagsmöten och sociala tillställningar. På fritiden kan du träna i gymmet eller utforska stadens sevärdheter.
  fler
Dela Hotell:
Tillbaka till toppen