Filter730 535 hotellfrån 208 webbsidor Jämför hotellpriser på
208 bokningssidor på en gång!
Favoriter
Sö, 11/02
Må, 11/03
Från Söndag02-11-14 till Måndag03-11-14

Munchen Reseguide

› Få information om din resa till Munchen
› Hitta ditt ideala hotell till det bästa priset
› Utforska de bästa aktiviteterna
Listvy
Kartvy
0 av 515 hotell
Laddar...

Topp Hotell

 • Hotell Carat München Munchen
  Carat Hotel som ligger i München är ett av de bästa hotellen att bo på när man är i stan.Med gästernas komfort i åtanke har alla 70 rummen på hotellet fin design och de är fullt utrustade för att tillgodose de affärsresenärer och turister som söker unikt boende i München.Rummen är utrustade med rum för ickerökare, dagstidning, reception, hårtork, strykbräda, säkerhetsbox på rummet, TV, dusch.Gäster på detta hotell i München upplever en hög standard vad beträffar komfort med allt de behöver på själva hotellet så som rumsservice dygnet runt, hiss, bar/pub, tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , rumsservice, säkerhetsboxar.Detta hotell i München karaktäriseras av en kombination av modern komfort och traditionella miljöer, vilket gör det till ett distinkt boende.För att enkelt boka rum på Carat Hotel ber vi dig att fylla i ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
 • Hotell Angelo Munich Leuchtenbergring Munchen
  Angelo Designhotel Munichs centrala läge gör att det är nära till de flesta turistattraktionerna och affärskvarteren i München.Alla hotellets rum har alla de bekvämligheter som förväntas av ett hotell i sin klass för att motsvara gästernas krav på bästa komfort.Varje rum på hotellet erbjuder rum för ickerökare, luftkonditionering, dagstidning, hårtork, dusch, minibar.Standardbekvämligheter som tillhandahålls på detta hotell i München består av rumsservice dygnet runt, hiss, bar/pub, tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , restaurang.Hotellet skapar en balans mellan rik kultur och moderna bekvämligheter vilket gör din vistelse minnesvärd.För att boka rum på angelo Designhotel Munich ber vi dig att fylla i ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
 • Hotell Sofitel München Bayerpost Munchen
  Sofitel Munich Bayerpost Hotels läge är perfekt för både affärsresenärer och turister i München. Sofitel Munich Bayerpost Hotel har ett bra läge med moderna bekvämligheter på varje rum. Alla rum har, luftkonditionering, morgonrockar, dagstidning, betalfilmer, reception, hårtork. Rum för både rökare och icke-rökare finns. Faciliteter som erbjuds på detta hotell i München inkluderar rumsservice dygnet runt, executive floor, hiss, bar/pub, tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , restaurang, rumsservice. För en ännu mer behaglig vistelse kan gästerna dra nytta av en rad fritidsfaciliteter, inklusive massage, bassäng (inomhus), jacuzzi, gym/fitness utrustning, bastu och spa. Troligen ett av de bästa hotellen i stan.
  fler
 • Hotell Mercure Schwabing Munchen
  GenerellMercure Muenchen Schwabing hotel är omgivet av boutiquer och bayerska tavernor. Den engelska trädgården ligger på gångavstånd från hotellet. Hotellet har reception, hiss, frukostrum, fitnessstudio, internetuppkoppling Wi-Fi (extra avgift), kemtvätt, safe vid receptionen och valutaväxling. Rummen är utrustade med luftkonditionering, TV, betal-TV, telefon, internetuppkoppling (extra avgift), minibar och hårtork. Adress: Leopoldstrasse 120, 80802 Munich, Germany
  fler

Fler topphotell

Dela Hotell:
Tillbaka till toppen