Filter722 899 hotellfrån 207 webbsidorFavoriter
Sö, 09/07
Må, 09/08
Från Söndag, 07-09-14 till Måndag, 08-09-14

Hotell London

› Omfattande hotellsök för London online
› Hitta ett billigt hotell i London!
› Boka till det bästa priset!
Lista
Karta
0 av 2491 hotell
Laddar...
Visa fler hotell
Hotell i London
ReseguideReseguide

Upptäck London och hitta det rätta hotellet

Besök London, en av svenskarnas absoluta favoritdestinationer, vilket inte är överraskande med tanke på stadens till synes oändliga utbud av evenemang och sevärdheter. Förutom att ha ett näst intill oändligt utbud av saker att göra och se, så är det också en uppsjö av hotell att sålla igenom för att hitta det rätta hotellet i London just för dig! Därför kan det vara bra att få lite tips på var du kan övernatta i denna fantastiska metropol, beroende på vad du vill göra under din tid i London. Det finns något för alla, vare sig du är ute efter ett billigt och centralt vandrarhem eller ett lyxhotell av rang i London city.


Ett axplock av sevärdheter i London

Ståtliga Big Ben är ett självklart inslag på de allra flestas besök i London. Klocktornet, som ligger längs med floden Themsen, är ett av Londons mest ikoniska landsmärken och sitter ihop med parlamentshuset Palace of Westminster med sin unika arkitektur. Bredvid ligger bron Westminster Bridge som sträcker sig över Themsen, går man över den hittar man det barnvänliga hotellet Park Plaza som huserar ett spa, pool och gym som är öppet dygnet runt. Inte långt därifrån hittar du en annan av Londons många sevärdheter, London Eye. Besök Europas största pariserhjul och få en fantastisk utsikt över staden. Letar du efter billig övernattning i gångavstånd till Big Ben så finns centrala hotellet Dover som ligger i närheten av anrika Victoria Station samt exklusiva stadsdelen Mayfair.


Om du, som de flesta turisterna, landar på Heathrow flygplatsen så finns det flera förbindelser med flygtåget in till staden. Sista stoppet med detta tåg är är klassiska Paddington station som ligger i närheten av vackra Hyde Park och Kensington Gardens samt multikulturella stadsdelen Bayswater som alla förtjänar ett besök under semestern i Englands huvudstad. Ifall du letar efter ett billigt hotell i London i närheten av allt detta finns moderna hotellet Nayland eller det mer eleganta boutiquehotellet The Royal Park.


Shoppa loss på Oxford Street

För den shoppingsugne är internationellt välkända Oxford Streetett självklart stopp under London vistelsen. Med över 2 kilometer av varuhus och butikskedjor längs med gatan så finns det något för de flesta, oavsett vad plånboken tillåter. Flertalet restauranger och mysiga fik ligger också på Oxford Street. Vill du övernatta på ett hotell i London nära Oxford Street så hittar du överkomliga Grange Fitzrovia som ligger i hjärtat av Londons West End inte långt därifrån. Är du ute efter tips på ett billigare alternativ så finns hotellet Lincoln House inom gångavstånd, hotellet erbjuder gratis Wifi till sina gäster och ligger nära till många av stadens sevärdheter.


Se sport eller uppträdanden på Wembley

Är du i London för att antingen se internationell fotboll på Wembley Stadium eller en världsartist uppträda på Wembley Arena är det enkelt att ta sig dit med antingen tunnelbana eller buss. Det finns flera övernattningsalternativ såsom prisvärda budgethotellet Ibis Wembley eller komfortabla hotellet Hilton Wembley som har gym och pool för sina gäster. Värt att tänka på är att Wembley området ligger en bit utanför centrala London.

Prisintervall

från 156 krtill 114.975 kr
Dela Hotell:
Tillbaka till toppen