Filter724 107 hotellfrån 202 webbsidorFavoriter
To, 07/31
Fr, 08/01
Från Torsdag, 31-07-14 till Fredag, 01-08-14

Köpenhamn Reiseguide

› Få information om din resa till Köpenhamn
› Hitta ditt ideala hotell till det bästa priset
› Utforska de bästa aktiviteterna
Lista
Karta
0 av 181 hotell
Laddar...

Topp Hotell

 • Hotell Tivoli Köpenhamn
  Tivoli Hotels läge är perfekt för både affärsresenärer och turister i Köpenhamn.Alla hotellets rum har alla de bekvämligheter som förväntas av ett hotell i sin klass för att motsvara gästernas krav på bästa komfort.Alla rummen är fulla med rum för ickerökare, luftkonditionering, dagstidning, reception, hårtork, strykbräda, säkerhetsbox på rummet, TV.Faciliteter som erbjuds på detta hotell i Köpenhamn inkluderar rumsservice dygnet runt, executive floor, hiss, bar/pub, tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , restaurang, rumsservice.Fritids- och sportfaciliteter som finns tillgängliga på hotellet består av bassäng (inomhus), gym/fitness utrustning, bastu.Dessa faciliteter av högsta klass kompletteras med utmärkta tjänster för att motsvara besökarnas behov när i Köpenhamn.För att boka rum på Tivoli Hotel via vårt säkra bokningsformulär online ber vi dig fylla i ankomst- och avresedatum.
  fler
 • Hotell Copenhagen Island Köpenhamn
  Hotel Copenhagen Island ligger bara en 5-minuters promenad från tågstationen Dybbølsbro på en konstgjord ö i centrala Köpenhamn. Gäster erbjuds kostnadsfri Wi-Fi. De har även tillgång till ett gym och en bastu. Copenhagen Island Hotels rum har utsikt antingen över hamnen eller över staden. Alla rum har en vardagsrumsdel och en platt-TV. Vissa rum har också ett skrivbord. Bara en station från Hotel Copenhagen Island ligger Tivolit och Köpenhamns centralstation.
  fler
 • Hotell Wakeup Copenhagen Köpenhamn
  Wakeup Copenhagen Hotel som ligger i Köpenhamn är ett av de bästa hotellen att bo på när man är i stan. Wakeup Copenhagen Hotel har ett mycket bra läge med moderna bekvämligheter på varje rum och superb service. Varje rum har rum för ickerökare, luftkonditionering, reception, internet, TV, dusch. Bekvämligheter och tjänster som erbjuds på detta hotell i Köpenhamn inkluderar butiker, business center, WiFi , parkering. Förutom ett jättebra läge i Köpenhamn erbjuds gästerna på hotellet också ett brett utbud av tjänster och faciliteter. Detta hotell i Köpenhamn karaktäriseras av en kombination av modern komfort och traditionella miljöer, vilket gör det till ett distinkt boende.
  fler
 • Hotell The Square Köpenhamn
  Med bekvämt logi och bekväma faciliteter är Square Hotel en utmärkt plats att bo på i Köpenhamn. LägeMed Köpenhamns centralstation runt om hörnet, 9 kilometer från stranden och 12 kilometer från flygplatsen. RumHotellet har 286 bekväma gästrum som är välmöblerade och utrustade med en uppsjö bekvämligheter. Rumsservice finns också tillgänglig för din bekvämlighet. RestaurangGästerna kan börja dagen med den omfattande skandinaviska frukostbuffén i frukostrummet tillsammans med en perfekt vy av Köpenhamn. Koppla av i lobbybaren med din favoritdrink eller prata med dina vänner. ÖvrigtEtt välutrustat konferensrum för upp till 20 personer finns också tillgängligt för dina olika affärsmöten och seminarer.
  fler

Fler topphotell

Dela Hotell:
Tillbaka till toppen