Filter718 294 hotellfrån 217 webbsidor Jämför hotellpriser på
217 bokningssidor på en gång!
Favoriter
Sö, 11/23
Må, 11/24
Från Söndag23-11-14 till Måndag24-11-14

Hotell Chiapas

 • Omfattande hotellsök för Chiapas online
 • Hitta ett billigt hotell i Chiapas!
 • Boka till det bästa priset!
Listvy
Kartvy
0 av 0 hotell
Laddar...
Visa fler hotell

Topp Hotell

  Hotell Chablis Palenque
  Chablis Hotel som ligger i Palenque är ett av de bästa hotellen att bo på när man är i stan.Alla hotellets rum har alla de bekvämligheter som förväntas av ett hotell i sin klass för att motsvara gästernas krav på bästa komfort.Varje rum är fullt utrustat med luftkonditionering, hårtork, TV, satellit/kabel-TV, kaffe/tébryggare.Detta hotell i Palenque har faciliteter på plats så som bar/pub, konferensavdelning , restaurang, business center, parkering.Hotellets gäster kan på plats använda de senaste fritids- och sportfaciliteterna så som utomhusbassäng.Förutom ett jättebra läge i Palenque erbjuds gästerna på hotellet också ett brett utbud av tjänster och faciliteter.För att fortsätta med denna bokning på Chablis Hotel Palenque ber vi dig att välja ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell Maya Tulipanes Palenque
  Maya Tulipanes Hotels läge är perfekt för både affärsresenärer och turister i Palenque.Alla hotellets rum har alla de bekvämligheter som förväntas av ett hotell i sin klass för att motsvara gästernas krav på bästa komfort.Varje rum har luftkonditionering, hårtork, separat dusch och badkar, satellit/kabel-TV.Bekvämligheter och tjänster som erbjuds på detta hotell i Palenque inkluderar tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , restaurang, rumsservice, säkerhetsboxar, WiFi , parkering.För att koppla av kan gästerna njuta av fritidsfaciliteterna som tillhandahålls på hotellet, inklusive barnklubb, utomhusbassäng.Hotellet skapar en balans mellan rik kultur och moderna bekvämligheter vilket gör din vistelse minnesvärd.För att fortsätta med denna bokning på Maya Tulipanes Hotel Palenque ber vi dig att välja ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell Ciudad Real Palenque Palenque
  Ciudad Real Hotels centrala läge gör att det är nära till de flesta turistattraktionerna och affärskvarteren i Palenque.Ciudad Real Hotel har ett mycket bra läge med moderna bekvämligheter på varje rum och superb service.Alla rummen är fulla med luftkonditionering, reception, dusch, satellit/kabel-TV.Gäster på detta hotell i Palenque upplever en hög standard vad beträffar komfort med allt de behöver på själva hotellet så som butiker, bar/pub, konferensavdelning , restaurang, rumsservice.Hotellets gäster kan på plats använda de senaste fritids- och sportfaciliteterna så som utomhusbassäng, trädgård.Förutom ett jättebra läge i Palenque erbjuds gästerna på hotellet också ett brett utbud av tjänster och faciliteter.Hotellet skapar en balans mellan rik kultur och moderna bekvämligheter vilket gör din vistelse minnesvärd.För att fortsätta med bokningen på Ciudad Real Hotel Palenque ber vi dig att välja ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell La Aldea Hanach-Huinic Palenque
  Upptäck allt som Palenque har att erbjuda med La Aldea Halach Huinic Hotel som utgångspunkt.Alla hotellets rum har alla de bekvämligheter som förväntas av ett hotell i sin klass för att motsvara gästernas krav på bästa komfort.Faciliteter på rummet inkluderar luftkonditionering, dusch, balkong/ terrass.Gäster som bor på detta hotell i Palenque kan njuta av ett brett utbud av faciliteter så som butiker, bar/pub, tvättservice/kemtvätt, restaurang, rumsservice, säkerhetsboxar, handikappanpassning.För att koppla av kan gästerna njuta av fritidsfaciliteterna som tillhandahålls på hotellet, inklusive jacuzzi, utomhusbassäng, trädgård.Hotellet erbjuder en varm och välkomnande service av internationell standard.För att fortsätta med denna bokning på La Aldea Halach Huinic Hotel Palenque ber vi dig att välja ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell Plaza Palenque Palenque
  GenerellHotellet ligger nära Mayaruinerna, Yaxchilan, Bonampark och Agua Azuls vattenfall. Hotellet erbjuder restaurang, bar, TV rum, förvaringsbox, trädgård, parkering, pool och konferenscenter. Alla rum är utrustade med A/C, telefon och balkong. ** Dubbelrum kan nyttjas av 2 vuxna och ett barn, alla använder då de befintliga sängarna (inga extrasängar finns).** Adress: 27 Carr Catazaja, 29960 Palenque, Mexico.
  fler
  Hotell Misión Palenque Palenque
  GenerellHotel Mision Palenque Resort & Spa ligger i Rancho San Martín de Porres, 500 m från centrum och ca 10 min från det arkeologiska området, Zocalo och Palenqueflygplatsen. På hotellet finns reception, restaurang, ett litet Spa, pool, tennisbana, tobaksbutik, resebyrå, mötes/konferensfaciliteter, läkarservice, tvättservice och transferservice till det arkeologiska området. Rummen har luftkonditionering, badrum/dusch, kabel-TV och telefon. Safe finns vid receptionen. Adress: Rancho San Martín de Porres s/n, 29960 Palenque.
  fler
Tillbaka till toppen