Filter722 899 hotellfrån 211 webbsidorFavoriter
Sö, 09/21
Må, 09/22
Från Söndag21-09-14 till Måndag22-09-14

Hotell Chiapas

› Omfattande hotellsök för Chiapas online
› Hitta ett billigt hotell i Chiapas!
› Boka till det bästa priset!
Lista
Karta
0 av 292 hotell
Laddar...
Visa fler hotell

Topp Hotell

  Hotell Ciudad Real Palenque Palenque
  Ciudad Real Hotels centrala läge gör att det är nära till de flesta turistattraktionerna och affärskvarteren i Palenque.Ciudad Real Hotel har ett mycket bra läge med moderna bekvämligheter på varje rum och superb service.Alla rummen är fulla med luftkonditionering, reception, dusch, satellit/kabel-TV.Gäster på detta hotell i Palenque upplever en hög standard vad beträffar komfort med allt de behöver på själva hotellet så som butiker, bar/pub, konferensavdelning , restaurang, rumsservice.Hotellets gäster kan på plats använda de senaste fritids- och sportfaciliteterna så som utomhusbassäng, trädgård.Förutom ett jättebra läge i Palenque erbjuds gästerna på hotellet också ett brett utbud av tjänster och faciliteter.Hotellet skapar en balans mellan rik kultur och moderna bekvämligheter vilket gör din vistelse minnesvärd.För att fortsätta med bokningen på Ciudad Real Hotel Palenque ber vi dig att välja ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell Nututun Palenque Palenque
  GenerellThe hotel has an information desk, parking and a garage, conference rooms, and facilities for disable people. MQ 0907SurroundingAreag6 country sideRoomTypesThe hotel has 42 air-conditioned rooms with private facilities and colour television.PropertyInformationmodern buildingAreaDetailsCentral 150 km till närmsta flygplats (villahermosa)RoomInformation57 Enkelrum Dubbelrum Tvåbäddsrum Trebäddsrum
  fler
  Hotell Misión Palenque Palenque
  GenerellHotel Mision Palenque Resort & Spa ligger i Rancho San Martín de Porres, 500 m från centrum och ca 10 min från det arkeologiska området, Zocalo och Palenqueflygplatsen. På hotellet finns reception, restaurang, ett litet Spa, pool, tennisbana, tobaksbutik, resebyrå, mötes/konferensfaciliteter, läkarservice, tvättservice och transferservice till det arkeologiska området. Rummen har luftkonditionering, badrum/dusch, kabel-TV och telefon. Safe finns vid receptionen. Adress: Rancho San Martín de Porres s/n, 29960 Palenque.
  fler
  Hotell Maya Tulipanes Palenque
  Maya Tulipanes Hotels läge är perfekt för både affärsresenärer och turister i Palenque.Alla hotellets rum har alla de bekvämligheter som förväntas av ett hotell i sin klass för att motsvara gästernas krav på bästa komfort.Varje rum har luftkonditionering, hårtork, separat dusch och badkar, satellit/kabel-TV.Bekvämligheter och tjänster som erbjuds på detta hotell i Palenque inkluderar tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , restaurang, rumsservice, säkerhetsboxar, WiFi , parkering.För att koppla av kan gästerna njuta av fritidsfaciliteterna som tillhandahålls på hotellet, inklusive barnklubb, utomhusbassäng.Hotellet skapar en balans mellan rik kultur och moderna bekvämligheter vilket gör din vistelse minnesvärd.För att fortsätta med denna bokning på Maya Tulipanes Hotel Palenque ber vi dig att välja ankomst- och avresedatum och fylla i vårt säkra bokningsformulär online.
  fler
  Hotell Best Western Maya Palenque Palenque
  Best Western Maya Palenque Hotel som ligger i Palenque är ett av de bästa hotellen att bo på när man är i stan.Best Western Maya Palenque Hotel har ett mycket bra läge med moderna bekvämligheter på varje rum och superb service.Faciliteter på rummet inkluderar reception, hårtork, balkong/ terrass, satellit/kabel-TV.För att motsvara gästernas behov av komfort erbjuder detta boende i Palenque bar/pub, tvättservice/kemtvätt, konferensavdelning , restaurang, rumsservice, säkerhetsboxar, concierge.För en ännu mer behaglig vistelse kan gästerna dra nytta av en rad fritidsfaciliteter, inklusive utomhusbassäng.Förutom ett jättebra läge i Palenque erbjuds gästerna på hotellet också ett brett utbud av tjänster och faciliteter.Förutom ett jättebra läge i Palenque erbjuds gästerna på hotellet också ett brett utbud av tjänster och faciliteter.För att fortsätta med din bokning på Best Western Maya Palenque Hotel via vårt säkra bokningsformulär online fyller du i önskad vistelseperiod.
  fler
  Hotell Plaza Palenque Palenque
  GenerellHotellet ligger nära Mayaruinerna, Yaxchilan, Bonampark och Agua Azuls vattenfall. Hotellet erbjuder restaurang, bar, TV rum, förvaringsbox, trädgård, parkering, pool och konferenscenter. Alla rum är utrustade med A/C, telefon och balkong. ** Dubbelrum kan nyttjas av 2 vuxna och ett barn, alla använder då de befintliga sängarna (inga extrasängar finns).** Adress: 27 Carr Catazaja, 29960 Palenque, Mexico.
  fler
Dela Hotell:
Tillbaka till toppen