Filter719 415 hotellfrån 198 webbsidorFavoriter
Sö, 08/17
Må, 08/18
Från Söndag, 17-08-14 till Måndag, 18-08-14

Australien och Oceanien Reiseguide

› Få information om din resa till Australien och Oceanien
› Hitta ditt ideala hotell till det bästa priset
› Utforska de bästa aktiviteterna
Lista
Karta
0 av 18196 hotell
Laddar...

Topp Hotell

  Hotell Rydges World Square Sydney
  Rydges World Square Sydney är en del av World Square-distriktet och spelar en av huvudrollerna i detta nya nöjes- och handelscentrum. Läge Rydges World Square Sydney ligger centralt i World Square-distriktet. Det är enkelt att ta sig från hotellet till Convention & Exhibition Centre, Darling Harbour, Cockle Bay, Sydney Entertainment Centre samt Sydneys finans- och shoppingdistrikt. Rum Rydges World Square Sydneys 443 elegant inredda gästrum erbjuder alla moderna bekvämligheter. Restaurang Avery's Restaurant serverar en säsongsbetonad modern australiensisk meny med europeiska och asiatiska influenser. Averys Bar är perfekt för att koppla av i efter en lång dag. Den exklusiva och intima Vbar Sydney ligger på bottenvåningen. Övrigt Hotellets gym är 120 kvadratmeter stort och erbjuder den senaste fitnessutrustningen samt utsikt över staden. Rydges World Square Sydney erbjuder också flexibla mötes- och konferensfaciliteter för mellan 15 och 300 personer.
  fler
  Hotell Best Western Stellar Sydney
  Stellar Hotels bekväma logi och eleganta atmosfär gör det till det rätta valet för en underbar semester i Sydney. Läge Detta hotell ligger i centrum nära till Hyde Park, Oxford Street och Sydneys Style Mile. Hotellet är lätt tillgängligt från restauranger, barer och shoppingcenter medan flygplatsen ligger 30 minuters bilfärd bort. Rum Hotellet har rymliga rum som är fint möblerade med de nödvändiga bekvämligheterna. Restaurang Du kan äta på Tre Scalini's Restaurant som serverar ett brett urval av delikatesser samt prova de exotiska drinkarna i Green Light Lounge Bar. Övrigt På din fritid kan du besöka de kända sevärdheterna och utforska stadens charm.
  fler
  Hotell The Grace Sydney Sydney
  Njut av det sensationella läget på det prisbelönta Grace Hotel Sydney. LägeI hjärtat av Sydneys affärsdistrikt står Grace Hotel i förgrunden för tre av Sydneys mest prominenta gator - York, King och Clarence. Det ligger på bara några minuters gångväg från alla sevärdheter i Darling Harbour, Cockle Bay och King St. Wharf. I närheten kommer gästerna också att hitta The Rocks, Circular Quay, Harbour Bridge och Operahuset. RumGrace Hotel har 382 rymliga gästrum som alla är inredda med den vana resenären i åtanke, med det senaste i modern telekommunikation. RestaurangHotellet har ett urval av middags- och vinalternativ. ÖvrigtDe femton konferensrummen kan användas som klassrum, bankett, cocktail, teater, cabaret eller i U-form och kan kombineras till att ta emot upp till 500 personer. Dessutom har Club Grace Health and Fitness Centre de senaste övningarna och träningsutrustningen, en inomhuspool, spa, bastu och ångbastu. NoteraDetta hotell kommer att införa rökförbud i hela byggnaden måndagen den 18 Juni 2007. Restaurangen Neo kommer att vara stängd för en mindre upprustning från och med den 8 juli 2007 och tills vidare. Detta kommer inte att påverka gästerna.
  fler
  Hotell Amora Jamison Sydney Sydney
  Med det bästa av det moderna och det historiska Sydney är Amora Hotel Jamison ett överdådigt hotell med ett öga för stil, design och komfort. LägeAmora Hotel Jamison Sydney ligger lämpligt till i stadens mest dynamiska kommersiella distrikt och nära det historiska Rocks-distriktet. Circular Quay, Opera House och Sydney Harbour Bridge samt chica restauranger och barer ligger också nära. Rum Det vackert inredda Amora Hotel Jamison har 415 gästrum med en traditionell elegans men med en modern kant. RestaurangHotellet har tre restauranger med Charr som serverar biffar och skaldjur, Gallery Restaurant and Bar som har en minnesvärd buffé på lördagsnätter medan Inbargo har ett brett urval av lokala och importerade öl, viner och sprit. ÖvrigtAmora Hotel Jamison är ett elegant hotell med femstjärnigt logi och dito bekvämligheter. Det har också ett urval av konferens- och funktionsfaciliteter som skapar den perfekta jämvikten mellan stil och praktiskhet. Det världsberömda Angsana-spat finns på den tredje våningen tillsammans med Health Club.
  fler
Dela Hotell:
Tillbaka till toppen